Elektriker Glostrup

Mangler og søger du efter en autoriseret elektriker i Glostrup?

Mangler og søger du efter en autoriseret elektriker i Glostrup? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Hovedstadens Elektriker stræber vi efter at være lige netop din foretrukne elektriker i Glostrup. Vi er stolte af vores arbejde med grobund i Rødovre, hvor vi har hjulpet glade kunder i årevis.

Der er ingen opgaver, der er for store eller for små og med vores mange års erfaring indenfor el-faget, er du altid sikret et godt og kvalitetsbevidst arbejde. Med stolthed i faget er vores ambition altid at levere god kvalitet, god kundeservice samt løsninger, som er tilpasset efter netop lige dine behov. Kundens behov er altid i centrum hos vores kompetente elektrikere, og vores samling af glade kunder er det vigtigste for vores arbejde.

Af services tilbyder vi arbejde til både private og erhverv, hvor vi tilbyder en bred vifte af tekniske løsninger. Vi tilbyder bl.a.:

Få et gratis

Tilbud


    Hos Hovedstadens Elektriker vil du altid møde en smilende og imødekommende elektriker, der kommer til aftalte tider samt en velovervejet planlægning. Derudover er vi stolte af at kunne tilbyde konkurrencedygtige priser og prissætninger. Du er altid sikret et akut behov for hjælp med vores 24 timers døgnvagt er, hvor vi altid sørger for tilfredshed for både resultatet, men også under selve forløbet undervejs.

    Du skal altid være velkommen til at få et uforpligtende tilbud på et potentielt problem, omend du kontakter os via telefon, e-mail eller vores kontaktformular på hjemmesiden. Har du spørgsmål eller en el-opgave som vi skal løse for dig, skal du derfor ikke tøve med at tage kontakt til os på 31 31 86 21 eller henvende dig til jl@hovedstadens-elektriker.dk.

    Kontakt os

    Behov for hjælp? Kontakt os med det samme og vi vender tilbage inden for 24 timer.

    Indhent et tilbud