Elektriker Hørsholm

Mangler og søger du efter en autoriseret elektriker i Hørsholm?

Så er du kommet til den helt rigtige elektriker. Hos Hovedstadens Elektriker stræber vi efter at være lige netop din foretrukne elektriker i Hørsholm. Vi er stolte af vores arbejde med grobund i Rødovre, hvor vi har hjulpet glade kunder i årevis.

Hos Hovedstadens Elektriker er der aldrig en opgave, der er for stor eller for lille. Vores kompetente elektrikere har adskillige års erfaring indenfor el-faget, så du på denne måde altid er sikret et godt og kvalitetsbevidst arbejde med os som din favorit elektriker. Vores elektrikere stræber altid efter at levere god kvalitet, god kundeservice samt løsninger for kunden, som er tilpasset efter dine behov. Kundens behov vil altid være i centrum hos Hovedstadens Elektriker, og vores samling af glade kunder er det vigtigste for vores arbejde.

Af services tilbyder vi arbejde til både private og erhverv, hvor vi tilbyder en bred vifte af tekniske løsninger. Vi tilbyder bl.a services som:

Få et gratis

Tilbud


    Hos Hovedstadens Elektriker vil du altid møde en smilende og imødekommende elektriker, der kommer til aftalte tider samt en velovervejet planlægning. Herudover er vi især stolte af at kunne præsentere konkurrencedygtige priser og prissætninger. og med vores 24 timers døgnvagt er du altid sikret et akut behov for hjælp. Det er essentielt for os, at vi altid sørger for tilfredshed i forhold til resultatet, men også for selve forløbet undervejs.

    Du skal altid være velkommen til at få et uforpligtende tilbud, hvor du kan kontakte os enten via telefon, e-mail eller vores kontaktformular på hjemmesiden. Du skal derfor ikke tøve med at tage kontakt til os på 31 31 86 21 eller henvende dig til jl@hovedstadens-elektriker.dk hvis du har du spørgsmål eller en el-opgave som vi skal løse for dig.

    Kontakt os

    Behov for hjælp? Kontakt os med det samme og vi vender tilbage inden for 24 timer.

    Indhent et tilbud